This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Gode råd før foto

FARVER:
Tænk over farver på tøjet. Det skal gerne være noget, I føler jer godt tilpas i, men undgå for så vidt muligt tøj med for meget tryk og mønstre ved mindre det er typisk dig at have det på. Undgå for meget sort og hvidt tøj.

Er der tale om blonder kan sort og hvid dog blive rigtig fint. Denim, strik, pastel- og jordfarver eller stof med struktur i, gør sig godt på billeder.

BABY:
Også babybilleder er fine med strik og andet tøj med struktur. Som oftest vil jeg også foreslå nogle billeder hvor baby kun er iført ble. Babyhud er bare fin. Er baby en pige, kan små hårbånd, spænder, ærmeløse kjoler fx. med vingeærmer eller evt. et lille tylskørt være en god idé. Til drenge kan det være sødt med korte smækbukser (uden bluse under, så man ser bar hud), eller måske en sød hat. Fx en ‘sixpence’. I studiet har jeg lidt forskelligt men det er bedst du selv medbringer da jeg ikke har alle størrelser.

BOUDOIR:
Undgå tætsidende tøj lige inden fotograferingen, da det giver nogle trælse elastik mærker. Her er det en god idé at tage et pænt sæt undertøj med. Det ser smukt ud, og ikke alle ønsker at være helt nøgne. En lille chemise med spaghettistropper er også god. Eller hvad med kærestens lidt store skjorte? Har du et par stilletter eller andre højhælede sko, kan de være med til at sætte prikken over i’et.

TJEK GERNE STOCPIX’ BILLEDGALLERI:
Her på hjemmesiden og/eller facebook. Måske er der billeder, du selv kunne tænke dig lignende. Du er selvfølgelig også altid velkommen med idéer til, hvad du kunne tænke dig af billeder og opstillinger. Eller måske du har billeder derhjemme, fx. af søskende, du kunne tænke dig, de nye billeder skal matche.

EN KÆMPE HJÆLP OG FORDEL FOR ALLE PARTER:
Kom så tæt på dit aftale tidspunkt som muligt. Jeg har muligvis kunder før dig/jer som jeg lige skal være færdig med, og det kan virke forstyrrende og stressende for dem, hvis der lige pludselig tropper et nyt hold kunder op inden de er færdige. Samtidig bliver evt. børn på det ventende hold utålmodige, hvilket kan gå ud over deres gode vilje, når det bliver deres tur.

MEDBRING MEGET GERNE EN ‘HJÆLPER’:
Det kan være en rigtig god idé, hvis i er flere personer med til fotograferingen, når det drejer sig om små børn. Så er der en til at holde styr på den lille, og en til at fange opmærksomheden og få smil frem, hvis den lille er lidt genert eller bange overfor fremmede.

Vær ikke fortvivlet over evt. urenheder i huden. rifter, bumser, blå mærker, forkølelsessår, sårskorper efter fx røde hunde m.v. er alt sammen noget, jeg fjerner så let som ingenting i redigeringen.

Skal jeg hjælpe dig med fotografering?