This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Portræt

Portrætfoto i Odense

Skal du have taget et billede der fremhæver dine personlige træk, der er anderledes, eventyrligt og får dig til at se fantastisk ud, skal du lægge vejen forbi Stockpix i Wichmandsgade 7C i Odense. Her tager den uddannede film- og tv-fotograf Ann Celina imod. Læs mere om Stockpix, og hvorfor du skal have taget billeder i Odense hos en fotograf, der også er uddannet certificeret dronefører!

Et godt foto er et, der giver et kig ind i din sjæl, og tydeligt fortæller, hvem du er og hvad du står for. Det kan gøres på utroligt mange måder – enten helt klassisk og traditionelt i fotostudiet, eller taget on-location på et sted, der betyder noget for dig, eller understreger det, du står for på en eller anden måde.

De bedste portrætfotografier er nok i virkeligheden dem, der giver dig noget kant, har lidt humor og måske ligefrem selvironi, rummer noget liv, eller fanger en skævhed i det øjeblik, hvor fotografen knipsede billedet. Det giver den ekstra dynamik, som gør, at folk husker dit portrætfoto – også længe efter de har set det.

Portrætfoto i Odense for dig, der vil huskes

  • Hvad er din historie?
  • Hvad står du for?
  • Hvad drømmer du allermest om – både rent privat og karrieremæssigt?
  • Hvad ville du hellere være, hvis du kunne gøre det hele om?

Det er nogle af de spørgsmål, der give fotograf Ann Celina inspiration til, hvordan hun skal skabe det helt rigtige fotografi af dig i sit fotostudie i Odense. Hun tager også gerne ud on-location, og fotograferer dig. Enten i dit daglige virke, på et sted som betyder noget for dig eller på en af hendes egne favoritsteder lige i nærheden af hendes fotostudie i Wichmandsgade 7C i Odense.

Det hun går efter, er at skabe den rigtige situation i øjeblikket, hvor det virker som om, du er i dit rette element. Eller hvor dit portræt fortæller en historie i form af den måde, du står eller sidder på, dit glimt i øjet, eller den måde du gestikulerer på.

Fortæller historier ligesom H. C. Andersen

Ann Celina går nemlig efter at fortælle historier med sine fotografier. For et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, hvis bare det er taget på den rigtige måde i det rigtige øjeblik.

Det er dette magiske, eventyrlige øjeblik, Ann Celina jagter, når hun stiller sig bag kameraet som portrætfotograf i Odense. Og det er også det hun søger, selv når hun flyver højt over byen eller naturen med sin drone.

De små øjeblikke, der siger det hele. Den lille bitte stund, hvor alt er i perfekt balance – eller det stik modsatte. Der hvor det sker, der hvor stemningen er rigtig, og der hvor motivet er perfekt – hvad enten der nu er tale om dig, et landskab, et event eller en mere opstillet situation.

Hendes hang til historiefortællinger ses selv i de traditionelle portrætfotos fra studiet af familier og erhvervsfolk, der netop ellers nemt kan virke meget arrangerede og stive i det. Det kræver oftest mange billeder, før hun fanger lige præcis det korte sekund, hvor den portrætterede slapper af og dropper facaden, eller der hvor dynamikken i familien skabes.

Samme udfordring tager hun op, når hun har babyer og børn i sit atelier i Wichmandsgade. Her kræver det ekstra stor tålmodighed og et godt øje for, hvornår den helt rigtige situation er lige ved at være der. Men det mestrer portrætfotografen fra Odense også.

Et helt særligt typefotografi, hun elsker at skabe i sit portrætfoto-studie i Odense, er kærestefotos. Her er der sjældent langt til den rigtige kemi, til de hengivne og omsorgsfulde blikke, til romantikken og de helt rigtige situationer som understreger dynamikken og kemien mellem personerne på portrætfotoet.

Få taget et ekstraordinært billede af din professionelle fotograf i Odense

Så vil du sikre dig at gøre et uudsletteligt, positivt indtryk allerførste gang, folk ser dit professionelle billede, er der ingen tvivl om, at du skal lægge vejen forbi Stockpix i Odense.

Her får du et foto som ingen andre steder i Odense. Et foto du kan være stolt af, vise frem med tilfredshed og få masser af anerkendende og rosende kommentarer for. Et personligt billede, der foreviger lige det der ”YES!”-øjeblik, der lige er dig!

Skal jeg hjælpe dig med fotografering?